Birinci basamak sağlık hizmetlerinde çalışan sağlık personelinin iş tatmin düzeyleri ve bunun örgütsel stres kaynakları düzeyleri ile karşılaştırılması - Gürbüz, Yücel (My University, 1998)
unknown
Keywords: İş tatmini