Atıf Efendi Kütüphanesi’ndeki Kelam kaynaklarının tanıtım ve tavsifi - Biçer, Ramazan (My University, 1992)
unknown
Keywords: Genel Konular; İSLAM DİNİ - KELAM; KÜTÜPHANELER - KATALOGLAR; Nadir eserler