Televizyon haberciliği ve haber verme amacının aşılması (İSKİ olayının hazırlık soruşturması sürecinde TRT1 ve interstar televizyonu anahaber bültenlerinde verilişi ve bu haberlerin çözümlenmesi) - Yaşar, Recep (My University, 1998)
unknown
Keywords: Televizyon gazeteciliği