DHPLC metodu ile P53 geninin 248. ve 249. amino asitlerini kodlayan kodonlarda oluşan mutasyonların tespiti - Ergen, Şükrü Erhan (My University, 2003)
unknown
Keywords: Biyoloji; Genetik, Tıbbi; Tıbbi Biyoloji