Atkılı düz örme sistemlerinde pamuk- yün- akrilik ipliklerinden üretilen rib yapılı kumaşların karakteristik özellikleri - Özyazgan, Vedat (My University, 1993)
unknown
Keywords: Örme; TEKSTİL KUMAŞLARI