Trachystemon orıentalıs(L.)G.Don. Üzerinde morfolojik, anatomik, palinolojik ve kimyasal araştırmalar. - Öksüz, Müesser (My University, 1985)
unknown
Keywords: ECZACILIK; Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri