Emeğin değişen konumu ve 2000 sonrası Türkiye'de izlenen emek politikaları - Şiar, Yıldırım (My University, 2017)
Emek üretimin en eski unsurudur. ABSTRACT Labor is the oldest element of production.
Keywords: asgari ücret Labor; Devlet politikası; Ekonomi; Emek; İstihdam; işsizlik; İşsizlik; minimum wage; Türkiye; unemployment