Dış ticaret sermaye şirketleri modelinin gelişimi ve Türkiye’de DTSŞ’lerinin sorunları ve çözüm önerileri üzerine bir uygulama - Tınarlıoğlu, Cavit (My University, 1993)
unknown
Keywords: DIŞ TİCARET SERMAYE ŞİRKETLERİ; Genel yönetim; KÜÇÜK İŞLETMELER-İŞBİRLİĞİ; Üretim yönetimi