Süleymaniye Kütüphanesi’ndeki Türk mushaflarında 16.yy serlevha tezhipleri - Duran, Gülnur (My University, 1990)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; El yazmaları ve kitapların tezhibi; Güzel ve dekoratif sanatlar; Tezhip Sanatı, Türk