Türkiye’de mekikli mekikçikli kancalı hava jetli dokuma makinalarının ekonomik durumlarının incelenmesi. - Günal, Atilla (My University, 1987)
unknown
Keywords: DOKUMA SANAYİ-MAKİNALAR; TEKSTİL SANAYİ-TÜRKİYE; Uygulamalı fizik