Cumhuriyet öncesi islamcı akımın iktisadi görüşleri : kavramsal bir yaklaşım - Gencer, Bedri (My University, 1993)
unknown
Keywords: Ekonomi; Ekonomik durum ve koşullar; İKTİSAT TARİHİ-OSMANLI İMP; SİYASAL AKIMLAR-İSLAMCILIK