Kurumların taşınmaz ve iştirak hisselerinin kurumlar vergisi kanunu'nun madde 5/ 1-e ve madde 5/ 1-f kapsamında satışına yönelik istisnalar - Onat, Öznur (My University, 2019)
Çalışmamızda, taşınmaz ve iştirak hissesi satış kazancı istisnası, Kurumlar Vergisi Kanunu’nun 5/ 1-e ve 5/ -f maddesi kapsamında inceleme konusu edilmiştir.

In our study, we will be analyzing the participation exemption on capital gains from the transfer of shares and immovable property under the scope of the articles 5/ 1-e and 5/ 1-f of Corporate Tax Law.
Keywords: Finance; Kurumlar Vergisi; Law and legislation; Maliye; Tax Exclusion; Taxation; Vergi hukuku; Vergi İstisnası Corporate Tax