TSH değerleri 2.5-4.2 mIU/ L aralığında bulunan yüksek normaller grubundaki bireylerin en az iki yıllık izlem sonucunda hipotiroidi geliştirme riski - Çevlik, Tülay (My University, 2009)
unknown
Keywords: Biyokimya; Tıp