Spor faaliyetinde bulunmanın takıntılı düşünce ve davranışa etkisinin araştırılması - Kırandı, Özlem (My University, 1997)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-SPOR PSİKOLOJİSİ