1990-1994 başarılı basın kampanyalarında tüketicinin motivasyonu ve grafik tasarımı - Arıkan, Nurgül Dinçer (My University, 1995)
unknown
Keywords: Baskı işleri ve baskılar; Grafik Tasarımı; Güzel ve dekoratif sanatlar