Bankacılıkta bilgisayar teknolojisinin etkinliği ve Türk bankacılığı’ndaki uygulamalar - Coşar, Ülkü (My University, 1993)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; BANKACILIK-BİLGİSAYAR KULLANIMI; Ekonomi; Finansman ekonomisi