Osmanlı devlet teşkilatında reisülküttablık müessesesi (XVIII. Yüzyıl) - Ahıskalı, Recep (My University, 1999)
unknown
Keywords: OSMANLI İMPARATORLUĞU-DEVLET TEŞKİLATI; REİS’ÜL-KÜTTABLIK MÜESSESESİ; TARİH-OSMANLI İMPARATORLUĞU-SON DÖNEM