Tedavi altındaki lösemili çocukların dişetlerinde meydana gelen değişikliklerin klinik ve histopatolojik incelenmesi - Genç, Ahmet (My University, 1989)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞHEKİMLİĞİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri