Perimenopozda ve menepozda vazomotor semptomların kemik yoğunluk ölçümleri ile ilişkisinin değerlendirilmesi - Tural, Alper (My University, 2008)
unknown
Keywords: Kadın Hastalıkları ve Doğum; Menopoz