Türkiye’deki 11-15 yaş grubu güreşçilerde yetenek seçimi - Ağaoğlu, Seydi Ahmet (My University, 1994)
unknown
Keywords: Fiziksel form; İnsan fizyolojisi; SPOR-GÜREŞ-YETENEKLER; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri