Karanlık kişilik özellikleri ile sinizm arasındaki ilişki - Murat, Gülay (My University, 2017)
Bu çalışmada, çalışanların sahip oldukları karanlık kişilik özellikleri ile sergiledikleri örgütsel sinizm davranışları arasındaki ilişki ölçülmeye çalışılmıştır.

In this study, it was tried to measure the relationship between dark personality characteristics of employees and organizational cynicism behaviors they exhibited.
Keywords: Cynicism; İşletme; Karanlık Kişilik Özellikleri; Kişilik; Machiavellianism; Makyavelizm; Narcissism; Narsisizm; Örgütsel davranış; Psikopati; Psychopathy; Sinizm; Sinizm Dark Side of Personality; Yönetim