Kronik diyaliz hastalarında anjiotensin dönüştürücü enzim gen polimorfizmi ve plazminojen aktivatör inhibitörü-1 ile ilişkisi - Karışık, Esad (My University, 1999)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri