Ülkemizde tiroid nodüllerinde; tirotropin reseptör (TSHR), Gs protein (GsP) ve prodein kinat A (PKA) genlerindeki mutasyon sıklığı - Gözü, Hülya (My University, 2003)
unknown
Keywords: Endokrinoloji; Hastalıklar; iç salgı yapıcı sistemler hastalıkları; Kan yapıcı; lenfatik; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tiroid ve paratiroid bezi hastalıkları