Türkiye’de 1990 sonrası kamu harcamalarının finansmanında kullanılan yöntemler - Zülfüoğlu, Özkan (My University, 2007)
unknown
Keywords: Ekonomi_Türkiye; Kamu Harcamaları_Mali Denetim; Kamu Harcamaları_Türkiye; Kamu Harcamaları_Vergilendirme; Maliye