Normal asidite varlığında ve asit sekresyonu bloke edilmiş köpeklerde safranın mide mukoza engeline etkisi - Kostakoğlu, Naci (My University, 1986)
unknown
Keywords: Genel Cerrahi; İnsan fizyolojisi; Mide Mukozası; Safra; Safra yolları; Sindirim; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri