Torasik aort patolojilerinin endovasküler tedavisi - (:unkn) unknown (My University, 2013)
Gelişen teknoloji ve tecrübeye paralel olarak torasik aort patolojilerinde endovasküler tamir (TEVAR) yöntemi her geçen gün daha fazla kullanım alanı bulmaktadır. Gerek mortalite gerekse morbidite açısından klasik cerrahiye üstünlük sağlamakla beraber, TEVAR için en önemli sorun tekrardan girişim oranlarının fazla olması ve uzun dönem sonuçlarının yeni yeni ortaya çıkmaya başlamasıdır.

Nowadays, thoracic endovascular repair (TEVAR) is increasingly being used for a number of aortic pathologies. The major drawback of this type of treatment is the need for frequent secondary interventions and lack of data for long term prognosis.
Endovascular treatment of thoracic aortic pathologies: ınvited article
Keywords: Cerrahi