STZ ile diyabet oluşturulmuş sıçanlarda maydanoz ekstresinin sıçanlarda lens antioksidan sistemi ve lens proteinleri üzerine etkisinin incelenmesi - Özcelik, Füsun (My University, 1996)
unknown
Keywords: BİYOKİMYA