16. ve 18.yüzyıl Osmanlı Devri İstanbul bahçe çeşmeleri ve kişisel öneriler - Erden, Güven (My University, 1990)
unknown
Keywords: ÇEŞMELER-OSMANLI İMP; Güzel ve dekoratif sanatlar; Peyzaj mimarlığı; Su ögesi