Kronik obstrüktif akciğer hastalığına bağlı akut solunum yetmezliğinde yüz maskesi mekanik ventilasyon ile standart medikal tedavinin karşılaştırılması - Sungur, Murat (My University, 1995)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-İÇ HASTALIKLARI