Bankacılığın dışa açılması ve dış kredi ilişkileri. - Berk, Niyazi (My University, 1985)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; BANKACILIK - KREDİLER; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Uluslararası bankalar ve bankacılık