Bağımsız Türk Cumhuriyetleri ile sosyo-kültürel ilişkilerde televizyonun rolü - Yılmaz, Yalçın (My University, 1996)
unknown
Keywords: İletişim (Telekomünikasyon); KÜLTÜREL İLİŞKİLER; Televizyon; TELEVİZYON; Telsiz iletişimi; TÜRK CUMHURİYETLERİ