Sıçanlarda oluşturulan hepatik iskemi/ reperfüzyon hasarı üzerine oksitosinin etkisi - Düşünceli, Fikret (My University, 2005)
unknown
Keywords: Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri