Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri ile Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne tam üyeliklerinin Avrupa Birliği’nin bütünleşme ve genişleme dinamikleri yönüyle değerlendirilmesi - Dağdemir, Elif Uçkan (My University, 1997)
unknown
Keywords: Avrupa Topluluğu