Üstbilişin gitar performans başarısına etkisi - Yokuş, Tuba (Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Dergisi, 2010)
Bu araştırma Türkiye’de Eğitim Fakülteleri Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümleri Müzik Eğitimi Anabilim Dalları lisans programında yer alan bireysel çalgı gitar eğitiminde üstbilişin geliştirilmesinin gitar performans başarısına etkisini saptamak amacı doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.
Impact of metacognition on guitar performance achievement
Keywords: Üstbiliş, gitar eğitimi, gitar performans başarısı.