Miringotomi PİKi, Radyofrekans, Thermal Welding ve diyot lazerle yapılan Miringotomi uygulaması sonrası Reaktif Oksijen türlerinin incelenmesi ve Timpanoskleroz oluşumunun Histolojik olarak karşılaştırılması - Yanık, Mustafa (My University, 2009)
unknown
Keywords: Cerrahi Hastalıklar; Kulak Burun Boğaz; Tıp