Üniversite gençlerinde obesitenin egzersiz ve diyet yolu ile giderilmesi - Saçaklı, Haluk (My University, 1990)
unknown
Keywords: Adli tıp; hastalık oranları; koruyucu sağlık hekimliği; SPOR-ÖĞRENCİLER-SAĞLIK; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri