Akut batın ile acil servise başvuran hastaların tanı ve prognozunun belirlenmesinde inflamasyon mediatörlerinden interlökin 6 ve tümör nekrozan faktör Alfa’nın rolü - Onur, Özge Özberk (My University, 2002)
unknown
Keywords: Acil Yardım; İlk Yardım