Döviz kur riski yönetimi ve firma bazında Türkiye uygulaması - Çapçıoğlu, Berna (My University, 2001)
unknown
Keywords: Döviz; Döviz Kuru-Kur Riski; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Para; Sermaye Piyasası-risk