Longman ve Oxford sözlükleri arasında karşılaştırmalı bir inceleme: (seçilmiş ve ayıklanmış maddeler) - Aydın, Necdet (My University, 1994)
unknown
Keywords: Dil; İNGİLİZ DİLİ-SÖZLÜKLER; İngilizce; Sözlükler