Yatırımları özendirme önlemlerindeki gelişmeler ve bu gelişmelerin yatırım kararlarına etkileri. - Reçber, Nurgül (My University, 1993)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Mali yönetim; Organizasyon ve finansman; YATIRIMLAR-TEŞVİKLER