Sıçan Mandibulasında iki farklı distraksiyon-kompresyon modelinin olgun kemik oluşumuna etkileri - Özgül, Sevin (My University, 2003)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Cerrahi; doku ve organ nakilleri; Kozmatik verestoratif cerrahi; Plastik Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; yapay organların takılması