Steroide duyarlı nefrotik sendrom ve fokal segmental glomerulaskleroz tanılı çocuklarda lipid oksidasyon ve antioksidasyon belirleyicileri ve paraoksanoz 1-192 polimorfizmi değerlendirilmesi - Bıyıklı, Neşe Karaaslan (My University, 2003)
unknown
Keywords: Pediatri