Çok katlı binalarda pasif ısıtma sisteminin alternatif ısıtma sistemleriyle karşılaştırılması - Emre, Halil İbrahim (My University, 1994)
unknown
Keywords: Binalar; havalandırma; Isıtma; ISITMA SİSTEMLERİ; iklimlendirme mühendisliği