Lego mindstorms robotik projelerinin öğretmen adaylarının teknolojik pedagojik alan bilgisi, problem çözme becerileri ve bilimsel yaratıcılıkları üzerine etkisi - Avcı, Berkan (My University, 2017)
Bu araştırmanın amacı “Lego Mindstorms Robotik Projelerinin Öğretmen Adaylarının Teknolojik Pedagojik Alan Bilgisi, Problem Çözme ve Bilimsel Yaratıcılıklarına Etkisi” olarak belirlenmiştir.

The aim of this research was determined as The Effect of Teacher Candidates on Lego Mindstorm Robotics Projects on Technological Pedagogical Content Knowledge, Problem Solving and Scientific Creativity.
Keywords: Bilimsel Yaratıcılık; Eğitim; Eğitim ve öğretim (İlk); Fen bilgisi; Lego Mindstorm; Öğretmenler; Scientific Creativity; Technological Pedagogical Area Knowledge; Technological Problem Solving; Teknolojik Pedagojik Alan Bilgisi; Teknolojik Problem Çözme; Teknolojik yenilikler; Türkiye; Yetiştirilmesi