“Kuşaklar teorisine göre Türkiye’deki gençlerin medya kullanım alışkanlıkları ve İstanbul örneği - Özdemir, Şaban (My University, 2017)
Kitle iletişim araçlarından (KİA) gazete, radyo, televizyon (TV) ile son yıllarda toplumda yaygın kullanım alanı bulan bilgisayar, internet ve mobil teknolojiler, gerek bireyin gerek ise toplumun yaşamında önemli bir yer tutmaktadır.

The mass media tools, such as newspaper, radio, television, computer and mobile technology, which have found widespread use in recent years, can not be denied by the importance of the individual and society life.
Keywords: Baby Boomer Generation; Baby Boomer Kuşağı; Digital Media; Gençler; Generation theory; İstanbul; Kitle iletişim araçları; Kuşaklar Teorisi; Media Usage Habits; Medya Kullanım Alışkanlıkları; New Media; Sessiz Kuşak; Silent Generation; Teknoloji; Türkiye; X Generation; X Kuşağı; Y Generation; Y Kuşağı; Yeni Medya; Z Generation; Z Kuşağı