Hasan B. Hüseyin B.Tuluni ve Lugatü’l-Kur’ani’l-Aziz vema vafeke luguate’l Arab - Öztürk, Mustafa (My University, 1991)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TEFSİR; Şahıs biyografyaları; Tefsir tarihi ve biyografyalar; Tefsir ve tefsir ilmi