Kadın Merkezli Sosyal Kuramların Geleceği Üzerine Bir Değerlendirme: “Çatışan Feminizmler” - (:unkn) unknown (My University, 2017)
0
An Evaluation on the Future of Women-Centered Social Theories: “Conflicting Feminisms”
Keywords: Sosyoloji