Amerikan devriminde insan haklarının anayasal gelişimi - Batur, Işık Fato (My University, 1993)
unknown
Keywords: ABD (Amerika Birleşik Devletleri); Devrim ve konfederasyon dönemi; İnsan Hakları_ABD_Anayasa; Tarih