Glutaraldehit ve sodyum perborat çözeltilerinin aktivitelerinin incelenmesi ve dezenfektan aktivitesini saptayan yöntemlerin karşılaştırılmasıq - Ergin, Ülkü (My University, 1997)
unknown
Keywords: Mikrobiyoloji; TIP-MİKROBİYOLOJİ