Bir tutundurma aracı olarak sponsorluk ve Türk bankacılık sektörünün sponsorluk faaliyetleri üzerine bir uygulama - Bayraktar, Rıza (My University, 1998)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Bankacılık; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Sponsorluk Kurumlar